Een duidelijke boekhouding is belangrijk. LAVA kan hiervoor zorgen!

      Reacties uitgeschakeld voor Een duidelijke boekhouding is belangrijk. LAVA kan hiervoor zorgen!

boekhouderBent u op zoek naar een servicegerichte en betrokken boekhouder? Bij LAVA Lingewaard bent u aan het juiste adres. Zij zijn gespecialiseerd in de dagelijkse boekhouding en jaarrekeningen en belastingaangiften.

Waarom boekhouding bij LAVA?

Wij weten dat u als ondernemer liever niet te veel tijd steekt in de administratie. U kunt bij ons de volledige boekhouding neerleggen. Wij kunnen onder andere uw dagelijkse boekhouding en jaarstukken verzorgen. Ook kunnen wij de verkoopfacturen en bijbehorend debiteurenbeheer voor u uit handen nemen. Wij zorgen er voor dat uw administratie netjes en compleet is. Wij begrijpen dat u liever tijd steekt in het ondernemen dan in de administratie en overig papierwerk.

Onze pakketten

Bij LAVA werken wij met een aantal pakketten. Wij hebben een instappakket, tussenstap pakket en een opstap pakket. In ons instappakket zit:

  • advisering voor een (startende) ondernemer
  • het opstellen en bespreken van een jaarrekening
  • verzorgen van aangiften inkomstenbelasting
  • aanvragen uitstel van indienen aangifte inkomstenbelasting

Bij het tussenstap pakket zitten dezelfde dingen als bij het instappakket. Maar ook meerdere extra’s zoals onder andere het verzorgen van de omzetbelasting, het opstellen van kwartaalcijfers en uitgebreide jaarrekening bij.

Bij het opstap pakket verzorgen wij het gehele salaris en loonstroken, verzorgen wij de aangifte vennootschapsbelasting en stellen wij publicatiestukken op voor de KvK. Per pakket komen er een x aantal extra’s bij.

Contact

Heeft u nog vragen voor ons? Stel deze gerust via de website of geef ons een belletje. Wij staan klaar om u te kunnen helpen bij LAVA Lingewaard.