Personal training Amsterdam volgen

      Reacties uitgeschakeld voor Personal training Amsterdam volgen

Als u geïnteresseerd bent in een personal training Amsterdam, neem dan een kijkje bij physicum. Wij beschikken over verschillende trainingen zoals groepslessen of personal trainingen.

Personal training

Een personal training volgen in Amsterdam dat moet u doen bij Physicum. Dit is de plek voor snel resultaat. Physicum is een sportschool in Amsterdam zuid die u alle gelegenheid biedt om uw doel te halen. Dat kan natuurlijk door een personal training. Met een personal training wordt u 1 op 1 begeleid door een heel sport avontuur. Deze opgeleide trainers helpen u naar een maximaal resultaat.

Mijn persoonlijke ervaring met een personal training

Zelf heb ik ook een personal training gevolgd bij Physicum. Ik ben begonnen nadat ik een blessure kreeg bij voetbal. Toch wou ik nog wel actief blijven op sportgebied. Daarom besloot ik om aan de gang te gaan bij Physicum. Ik maakte een afspraak via de website voor een kennismakingsgesprek. Daar heb ik met mijn trainer gesproken en daarna ben ik aan de slag gegaan voor een proeftraining. Nu train ik 2x in de week. Ik volg een fitness training. Daar train ik mijn spierkrachten zoals mijn biceps, triceps en benen. Ook is het mogelijk om een yogales te volgen maar dat heb ik nog nooit gedaan. Lijkt met wel een keertje leuk om te doen om volledig tot rust te komen.

Contact

Om contact op te nemen met ons kan dat via de website. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020-26 16 998. Langskomen in de sportschool is ook geen probleem.