De nieuwste Dsquared2 collectie is te vinden bij Arturo Nijmegen

      Reacties uitgeschakeld voor De nieuwste Dsquared2 collectie is te vinden bij Arturo Nijmegen

Kent u het kledingmerk genaamd dsquared2? Dit is een zeer bekende kledinglijn. Deze kledinglijn is wereldwijd bekend en kunt u geregeld tegenkomen in verschillende winkels. De mooiste items van dsquared2 kunt u dan ook kopen in de winkel of online op Arturo Nijmegen.

dsquared2

Over Dsquared2

Dsquared2 is een merk dat wereldwijd enorm populair is. Het Canadese merk dat is opgericht door de eigenzinnige tweelingbroers Dean en Dan lanceerde in 1994 de eerste mannencollectie en in 2003 de eerste damescollectie. Sindsdien staan de Canadese tweelingbroers aan de top van de fashion wereld. Begin 2017 hebben Dean en Dan hun eerste twee DSQUARED2 winkels geopend in Nederland, te vinden in Amsterdam en Rotterdam. Tegenwoordig verdelen Dean en Dan hun leven tussen Canada, Londen en Milaan. Hun motto is dan ook: “Born in Canada, Living in London, Made in Italy.

 

Bij Arturo Nijmegen vindt u veel items uit de collectie. Zo kunt u hier slippers, shirts, broeken en nog veel meer vinden! Naast het merk Dsquared verkopen zij nog veel meer andere grote merken zoals Kenzo en Montale Paris. Het is zeker een aanrader om een kijkje te nemen op de website of ga langs in de winkel.