Loopbaanbegeleiding van Random Werk

      Reacties uitgeschakeld voor Loopbaanbegeleiding van Random Werk

Mijn vriend is sinds een aantal jaar de trotse eigenaar van zijn eigen bedrijf. Sinds een aantal weken heeft hij echter een werknemer die erg veel ziek is. Hij heeft hem hier een aantal dagen geleden op aan gesproken en zijn werknemer vertelde hem dat hij met minder plezier naar zijn werk toe gaat. het leek mijn vriend daarom een goed idee om op het internet op zoek te gaan naar loopbaanbegeleiding om voor zijn werknemer een oplossing te vinden waardoor hij weer beter en met plezier zou werken.

loopbaanbegeleiding

Samen op het internet op zoek naar goede loopbaanbegeleiding

Toen we op het internet op zoek gingen naar loopbaanbegeleiding kregen we erg veel zoekresultaten. Mijn vriend wilde graag eerst een aantal websites bezoeken en met elkaar vergelijken voordat hij een keuze zou maken. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Random Werk. De website van het bedrijf is erg goed en overzichtelijk. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te beiden heeft, Nadat we samen de informatie hadden gelezen die op de website te vinden is besloot mijn vriend om contact met het bedrijf op te nemen.

Een erg goed kennismakingsgesprek

Toen mijn vriend contact met Random Werk opnam werd hij erg goed en vriendelijk geholpen. Hij kon erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Hij en zijn werknemer werden beide erg vriendelijk en uitgebreid geholpen. Nadat zijn werknemer een aantal gesprekken had gehad leek het beide partijen een goed idee dat hij ergens anders aan het werk zou gaan. Random Werk had erg snel een andere functie bij een ander bedrijf voor zijn werknemer gevonden. Daarom zijn we ook erg tevreden over Random Werk.