Escape room Nijmegen een spannende ervaring

      Reacties uitgeschakeld voor Escape room Nijmegen een spannende ervaring

Als u op zoek bent naar een spannende ervaring, overweeg dan te zoeken naar Escape Room Nijmegen. Escape Room Gelderland is gevestigd in Bemmel, dit bedrijf biedt drie verschillende kamers met elk een spannende belevenis. Alle informatie over deze kamers kunt u op de website lezen. Via de website kunt u gemakkelijk en snel een van deze drie mysterieuze kamers boeken.

Escaperoom de Nachttrein

Samen met mijn drie beste vriendinnen wilde we een dagje weg. Op internet zocht ik naar Escape Room Nijmegen. Ik kwam al snel terecht op de website van Escape Room Gelderland. Onze keuze ging uit naar Escaperoom de Nachttrein. In deze escape room ga je terug naar 1928. Je zit in een stoomlocomotief, het wordt een helse rit en je zit vast in een horrortrein. Samen met mijn vriendinnen hebben we er alles aan gedaan om zo snel mogelijk te ontsnappen en het is gelukt! Door ons geweldige teamwork wisten wij binnen 35 minuten te vluchten uit de Nachttrein.

Waarom Escape Room Gelderland geweldig is

Een spannende en overweldigende ervaring is te beleven als u naar een Escape Room Nijmegen gaat. Een erg leuk dagje uit, waar je nog uren over door praat. Ik raad dit bedrijf heel erg aan, je kunt namelijk vaker dan 1 keer gaan. Doordat er drie verschillende kamers zijn, zit er voor iedereen wel een kamer tussen wat spannend en interessant klinkt. Bekijk de website en boek nu voor een geweldige ervaring.

Meer weten over Escape Rooms? Kijk dan ook hier.