Hulp van administratiekantoor Heylo

      Reacties uitgeschakeld voor Hulp van administratiekantoor Heylo

Ik heb nu sinds een aantal maanden mijn eigen bedrijf en ik wilde graag de boekhouding laten doen door administratiekantoor Heylo. Ik vond de boekhouding erg lastig en het was al een aantal keer mis gegaan met een aantal facturen op tijd te betalen. De boekhouding koste ook erg veel tijd om bij te houden. Die tijd kon ik dan weer niet besteden aan mijn bedrijf. Ik ging na mijn besluit om samen te werken met een boekhouder op zoek naar meer informatie van de tarieven van zo’n boekhouder. Ik kwam uit op administratiebureau Heylo.

 

Website

 

Op de website was erg veel informatie te vinden over wat de boekhouder mij zou kunnen bieden. Echter stond er maar weinig informatie over de tarieven. Het was mogelijk om een uur bedrag af te spreken en het was mogelijk om een jaar bedrag af te spreken. Ze hadden als mogelijkheid om de gehele boekhouding te doen of een gedeelte. Je kon aangeven hoeveel je aan de boekhouding kwijt zou willen dus ze waren erg vrij in de tarieven. Ik heb vervolgens gebeld om een afspraak te maken. Tijdens het gesprek hebben we het gehad over de tarieven en waarbij ik hulp kon gebruiken. Ik ben erg tevreden over de manier waarop de boekhouding nu gedaan wordt.