Tobias Krone, ook wel bekend als personal trainer in Deventer

      Reacties uitgeschakeld voor Tobias Krone, ook wel bekend als personal trainer in Deventer

Wilt u afvallen? Dan is personal trainer in Deventer iets voor u!personal trainer in Deventer

Ik ben dankzij personal trainer in Deventer een heel stuk lichter, slanker en gelukkiger geworden. Ik heb me in tijden niet zo slecht gevoeld als 3 jaar terug. Ik woog 160 kg en ik bleef maar dooreten, ik zei tegen mijzelf dat ik gelukkig werd van al dat eten. Diep van binnen wist ik echter dat ik dat niet was. Ik was juist diep ongelukkig! Ik was zo dik dat ik niet eens meer met mijn dochter kon spelen. In de bus zitten was voor mij niet prettig, ik had altijd anderhalve stoel nodig, in het vliegtuig precies hetzelfde. Mijn veters strikken lukte niet meer doordat mijn buik in de weg zat en traplopen ging ook niet meer. Hier had ik geen conditie meer voor. Een vrouw of vriendin had ik niet want ik was gewoon niet aantrekkelijk doordat ik zo dik was. Ik wilde als ik ergens heen ging alleen maar zittende activiteiten doen, ik wilde niemand laten merken hoe slecht ik eraan toe was. Mijn moeder kwam meerdere keren per week langs en ze bleef het maar zeggen. Val nou eens af, dan heb je een veel beter leven! Maar ik bleef maar zeggen dat ik me goed voelde zoals ik was. Toen heb ik de hulp van personal trainer in Deventer ingeschakeld. Ik had personal trainer Deventer een keer op het internet gezien en heb het onthouden. Ik ben nu nog 110 kg en nog lang niet klaar! Ik heb weer plezier in het leven!