Personal trainer Nijmegen, zo bereikt u uw doel!

      Reacties uitgeschakeld voor Personal trainer Nijmegen, zo bereikt u uw doel!

Heeft u een goede personal trainer nodig? Dan is personal trainer Nijmegen iets voor u!personal trainer Nijmegen

Ik heb 3 jaar geleden besloten om mijn leven om te gooien. Ik was 140 kg en 180 cm. Dit was uiteraard niet gezond. Ik had een hartaanval gekregen en was in het ziekenhuis beland. Toen ik in het ziekenhuis lag kreeg ik te horen dat wanneer ik mijn leven zal voortzetten zoals ik aan het doen was dat ik hooguit nog 10 jaar zou leven. Ik heb een kind, die op dat moment 7 was en die wilde ik dit niet aandoen. Ook wilde ik voor mijn kind een goed voorbeeld zijn en laten zien hoe je gezond moest leven. Ik heb toen besloten mijn leven om te gooien. Ik heb een buikwandcorrectie laten doen en daarna ben ik gaan sporten. Helaas merkte ik dat ik na een week of 3 geen motivatie meer had om te gaan sporten. Dit kwam vooral omdat ik niet wist hoe ik bepaalde apparaten moest gebruiken en welke oefeningen ik moest gaan doen. Ik heb toen op internet gekeken en ik vond personal trainer Nijmegen. Bij hem kreeg ik goede begeleiding in het afvallen.

De begeleiding van personal trainer Nijmegen

Toen ik de hulp van personal trainer Nijmegen had ingeschakeld hebben we eerst een intake gesprek gehad. Tijdens dit intake gesprek hebben we overlegd wat mijn doel was en wanneer ik dit wilde bereiken. Inmiddels ben ik dankzij personal trainer Nijmegen 30 kg afgevallen en zie ik er weer een stuk fitter uit. Ik had dit veel eerder moeten doen!